چگونه برای درمان آنوریسم در بیماری کلیه پلی کیستیک

چگونه برای درمان آنوریسم در بیماری کلیه پلی کیستیک

چگونه برای درمان آنوریسم در بیماری کلیه پلی کیستیک؟ بیماری کلیه پلی کیستیک بیماری کلیه ژنتیکی است، آن را با رشد کیست ایجاد می شود. آنوریسم شرایط جدی در PKD است، عمل جراحی برای بیماران مبتلا به PKD در چنین شرایطی توصیه نمی شود.
چگونه برای درمان آنوریسم در بیماری کلیه پلی کیستیک؟
Moxibustion درمان این بیماری می تواند توسط مراحل زیر درمان:
تنظیم چی سالم - تقویت چی سالم در بدن انسان
تقویت چی سالم با moxibustion
تنظیم چی و خون در کانالهای انرژی های moxibustion، و جریان چی و خون صاف، هماهنگ امعا و احشا، و مقوی است و متمرکز چی دفاعی. به این ترتیب، مقاومت بدن را می توان دوباره بازسازی شد. هدف درمانی حفظ چی سالم در بدن انسان و مقاومت در برابر حمله عوامل بیماری زا به دست میآید.
داروها در نقاط خاصی استفاده
استفاده از moxa ویژه در بیمارستان ما.
به طور عمده در نقاط نصف النهار کلیه، مثانه نصف النهار، نصف النهار طحال، نصف النهار معده، DU-عروقی (رگ فرماندار) و رن عروقی (رگ مفهوم) را انتخاب کنید.
نقاط غالبا استفاده می شود: Qihai (CV 6)، Guanyuan (CV 4)، Shenque (CV 8)، Xuehai (SP 10)، Zushanli (ST 36)، Taixi (KI 3)، Yongquan (KI 1)، Shenshu (BL 23 )، Pangguangshu (BL 28)، Shuifen (CV 9)، Shuidao (ST 28)، Sanjiaoshu (BL 22)، و غیره
حکومت:
استفاده از دو دوز دستور moxibustion پستها در طول روز. اضافه کردن رول moxa یا نخ moxa به پودر خاک برای moxibustion.
هر دو moxibustion دستی و تخت moxibustion هوشمند تمام اتوماتیک می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
دوره کوتاه درمان به مدت هفت روز، دوره های طولانی درمان به مدت 49 روز
اثرات کوتاه مدت:
افزایش مقاومت بدن، تسکین خستگی، افزایش اشتها، بهبود خواب،
افزایش hemachrome، افزایش ادرار
هشدارها:
اجتناب از سوختگی.
زخم شدن-moxibustion است مناسب برای استفاده نیست.
Moxibustion است مناسب برای معده خالی نیست.
در این روش درمانی غلط تشخیص برای زنان باردار است.
اگر می خواهید به دانستن اطلاعات بیشتر در مورد این درمان یا نیاز به هر گونه کمک در درمان PKD، شما می توانید پیام را به ما ترک، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد تا شما کمک کند.

تاریخ انتشار : سه شنبه 30 تير 1394 | نظرات ()